כאבים בצידי הגוף

דיון מתוך פורום  כאב

01/06/2014 | 19:12 | מאת: איציק

שלום רב סובל מזה תקופה של למעלה מ 5 חודשים מכאבים בצד ימין של הגוף באזור הבטן התחתונה +צלעות (כאילו שריר תפוס) הייתי בברור מקיף של כירוג +אורטופד. בוצעו אולטסאונד + MRI בטן ללא ממצאים . קיבלתי זריקת סטרואידים למקום הכואב השפעה חלקית מה עוד ניתן לעשות ומה זה יכול להיות אם כל הבדיקות מראות על תקינות. אציין שכל זה התחיל לאחר בדיקת קולנוסקופיה שיגרתית ומאז התחילו הכאבים כמו כן נשלל קרע במעי מכל סוג. תודה רבה

05/06/2014 | 18:42 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, אני ממליץ לפנות למרפאת כאב. חשוב להציג את כל המסמכים הרפואיים הנמצאים ברשותך. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב