כאב לאבא שלי

דיון מתוך פורום  כאב

01/06/2014 | 11:41 | מאת: הבת

שלום אני כאן בשביל אבי אבא שלי בן 73 שיהיה בריא בשנה האחרונה יש לו בעיות גב לאחר MRI נמצא כי כל החוליות שלו לא במקום אף רופא לא ממליץ על ניתוח לקיבוע גב תחתון בנוסף הוא איבד כ 25 ק"ג השנה ללא מאמץ ואין לנו שמץ של מושג למה הדבר היחידי שאנו יודעים שהוא סובל מכאבי גוף נוראים עד כדי כך שהוא בקושי קם מהמיטה עשינו בדיקות דם הרופא אמרה שהכל תקין למרות שיש תוצאות שלא בנורמה בכלל רציתי לדעת האם יש טיפול או רופא שאני יכולה לפנות אליו להקלה בכאבים? אשמח לתשובה

05/06/2014 | 18:50 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, מהתיאור שלך לא ברור לי מה מקור הכאבים. ירידה כזו במשקל הגוף הינה מדאיגה. אני ממליץ שרופא המשפחה ירכז את הטיפול באביך, כולל החלטה על ביצוע בדיקות נוספות ויעוצים. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

05/06/2014 | 19:11 | מאת: הבת

זו הבעיה שאנחנו לא יודעים מאיפה הכאב הכל כואב לו הגב וכאשר אתה נוגע לו בעור כואב לו הבטן כואבת רופאי גב ומרפאת כאבי המליצו על אפידורל חוץ מגסטרו ובדיקת אולטרסאונד כליות ושתן יש עוד בדיקה שממולץ לעשות?

מנהלי פורום כאב