הפחתת כאבי מחזור

דיון מתוך פורום  כאב

14/09/2010 | 02:16 | מאת: אמא

בתי נערה בת 16 הסובלת מכאבי מחזור חזקים מזה 4 שנים. היא לוקחת נורופן או נרוסין אבל זה לא מספיק. הוצעו לנו טיפולים הורמונאליים. אבל אנחנו לא מתלהבים מהשמוש בהורמונים. ראיתי גם מאמרים שמציעים תרופות אנטי דלקתיות שאינן סטרואידים. מבקשת לדעת האם ידועים טיפולים נוספים? האם יש שינויים בתזונה או תרגילים או שיטות אחרות שיכולים לעזור?

17/09/2010 | 14:22 | מאת: ד"ר סילביו בריל

שלום כטיפול בכאבי מחזור לפני תחילת טיפול הורמונלי אפשר לנסות טיפול הומאופט או טיפולים של רפואה משלימה. לגבי משככי כאב היא צריכה לנסות משככי כאב מקבוצת שאינם סטארוידליים. בברכה

מנהלי פורום כאב