משקולות רגליים

דיון מתוך פורום  כאב

08/05/2011 | 23:08 | מאת: שאלה

אהלן אני משחק כדורסל כבר הרבה זמן ורציתי לשאול האם שימוש במשקולות רגליים לשיפור הניתור יגרום לי לבעיות ברכיים או לכל פציעה כלשהי תודה.

09/05/2011 | 19:53 | מאת: ד"ר איל רז

שלום רב, מכיוון שפנית לפורום הרדמה ורפואת כאב, נשמח להמליץ לך על סוג ההרדמה המומלץ לארטרוסקופיה של הברך לאחר שתבצע מספיק אימונים ומשחקי כדורסל עם משקולות. בשלב זה, עדיף אולי שתפנה לפורום אורטופדיה ורפואת ספורט http://www.doctors.co.il/forum-1869 שאולי יוכלו להמליץ לך על שיטות בהן תוכל להמנע מלהזדקק להמלצות של פורום זה... חג שמח, ד"ר איל רז מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב