כאב צריבה בקרסול

דיון מתוך פורום  כאב

18/08/2020 | 03:12 | מאת: ליטל

הי , תודה אחרי שבר בפרוצס הקדמי של העקב במקום התפתח לי פצע לחץ דרגה 3. השבר התאחה והפצע נסגר. כל האיזור של הפצע היה חסר תחושה. וגם עכשיו. אבל במשך היום תוקף אותי למשך דקה כאב צריבה /שריפה כזאת. ככה זה בא והולך כמה פעמים ביום מה ניתן לעשות?

18/08/2020 | 03:13 | מאת: ליטל

רק שכחתי לציין, שהכל קרה כתוצאה ממלגזה שעלתה לי על הרגל. יכול להיות שהעצב ניפגע? וכתוצאה מזה הכאב? יש משהו שניתן לעשות?

02/09/2020 | 12:36 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, על מנת להשיב, יש צורך בבדיקה רפואית. יתכן שהמסקנה תהיה שיש ליטול תרופות נגד כאבים וניתן לשקול הזרקה של מאלחש מקומי במקום. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב