כאב פנים ובמערכת לעיסה

דיון מתוך פורום  כאב

12/08/2020 | 15:51 | מאת: Rima

מזה כמה שבועות יש לי כאב פנים מצד ימין, בסוגר הלסת, מקרין לאוזן ועיין, לפעמים מושך צוואר מצד ימין. יש תחושה שזה גורם לי לחרדה. ביצעתי בדיקות דם, ct מח, ניקור מותני. הכל יצאה תקין. לאיזה רופא ניתן לפנות בנושא הפרעות במערכת לעיסה או כאב פנים בכלל?

שלום רב, מסיבות טכניות לא השבתי לשאלתך קודם לכן. כדי להגיע לאבחנה מדויקת אני ממליצה לבצע את הבדיקות/בירורים הבאים, במידה שעדיין לא ביצעת אותם: 1. בדיקת רופא נוירולוג 2. בדיקת רופא א.א.ג. לשלול בעיה בסינוסים בפנים 3. בדיקת רופא פה ולסת לשלול בעיה במפרק בלסת עליונה ובלסת תחתונה 4. בדיקת MRI מוח לבדוק שאין לחץ כלי דם על העצב, דבר שיכול לגרום לכאבים עם תוצאות כל הבדיקות לפנות למרפאת כאב לטיפול. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

24/01/2021 | 17:38 | מאת: לורי

מציעה מניסיון להתחיל עם רופא פה ולסת

מנהלי פורום כאב