כאבים ברגל מיום חמישי

דיון מתוך פורום  כאב

15/06/2020 | 15:24 | מאת: קרוליין

רציתי לשאול יש לי כב ברגל ימין מיום חמישי לצערי הרב יש לי בעיה בגב אני אמורה לעבור טיפולי פיזיטרופיה אבל לצערי לא הלכתי כי זה היה בתקופת הקורונה נסיתי לקבוע לעכשיו אבל אין תורים ממש סבל נסייתי לקבוע לבלינסון בל הם ל מכניסים אנשים מבחוץ והתור שלי רק בשבוע הבא ממה יכולים להופיע כאבים ברגל יכול להיות שזה מחזור בגלל זה התופעות האלה ?

15/06/2020 | 15:24 | מאת: קרוליין

כאבים

17/06/2020 | 15:22 | מאת: קרוליין

מיום שני אני עם כאבי גב תחתון אני מיואשת אתמול לא יכלתי ללכת ובקושי זזתי אני מה מדבקות דרגון פלסטר ופרקסינדול המדברת עזרו לי קצת אבל גם היה אין שיפור אני צולעת מרוב שכואב לי ברגל ימין עד מתי מצב כזה נמשך בדרך-כלל יש סיכוי שזה קשור לתסמונת קדם וסתית אני ממש סובלת אני קמה לפעמיים אבל בקושי אני זזה מה עושים במקרים כאלה עד מתי נמשך מצב כזה

17/06/2020 | 15:23 | מאת: קרוליין

אני שמה מדבקות המדבקה עזרה רק חלקית

18/06/2020 | 13:51 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, לא ניתן לאבחן סיבת הכאב באמצעות האינטרנט. ממליץ להיבדק על ידי רופא משפחה טרם קבלת ההחלטה על המשך הבירור. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

20/06/2020 | 01:46 | מאת: קרוליין

אולי תפנה אותי לעזרה משהו כמה זמן עד שמחליטים ממה כזה

מנהלי פורום כאב