כאבים בפין. לא חולפים.

דיון מתוך פורום  כאב

11/06/2020 | 19:23 | מאת: מיקי

האם ניתן לעשות בלוק לפין? אני סובל מכאבים חריפים בפין שהפכו אותי לנכה עקב טראומה קשה. האם רופא כאב יכול למצוא עצב ולעשות לו בלוק? איזה עצב?

שלום רב, חסם עצבי מטפל בסימני הכאב בלבד. צריך לפנות לרופא אורולוג לטיפול בבעיה עצמה. במידה שימליץ על חסם עצבי, יש לפנות למרפאת כאב. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

14/06/2020 | 10:36 | מאת: מיקי

הייתי כבר אצל אורולוג. הוא לא מצליח למצוא סיבה לכאבים והוא הפנה אותי לפסיכיאטר ולמרפאת כאב.לאחר שהפסיכיאטר אישר שאני בריא נפשית אני פונה למרפאת כאב. האם אפשר לעשות חסם עצבי לפין? דרך איזה עצב?

18/06/2021 | 22:51 | מאת: מואיז

תבדוק מצב של דלקת כרונית באגן/ ערמונית cops

מנהלי פורום כאב