כאבים בגב התחתון מתחת לצלעות

דיון מתוך פורום  כאב

14/04/2020 | 08:28 | מאת: ג.אא

היי, חג שמח יש לי כבר כמה ימים כאבים בגב התחתון מתחת לצלעות בצד שמאל , זה נובע בזמן נשימה וגם לא בזמן נשימה , לא קיבלתי מכה או משהו כזה לפני , בהתחלה ולא יודע אם יש קשר היה לי כאב חד בבטן בצד שמאל וזה אולי מאכילת יתר לאחרונה אך זה עבר , ועכשיו הכאבים בגב החלו, לא יודע אם זה קשור זה לזה אשמח לדעת מזה

16/04/2020 | 15:48 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, אין אפשרות לאבחן סיבת הכאב לפי התאור בלבד. יש צורך בבדיקה גופנית על ידי רופא. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב