כאבים חזקים בבכצ'ט

דיון מתוך פורום  כאב

18/02/2020 | 16:00 | מאת: רוני

ד"ר יקר, אני חולת בכצ'ט עם כאבים בע"ש ובצוואר. סובלת מכאבים חזקים המגבילים ומקשים על הירדמות אך לא מעירים אותי. התחלתי טיפול במרפאת כאב ועשו לי 5 זריקות תחת שיקוף ( כאבים בצוואר, שכמות ובע"ש תחתון). עמוד שדרה תחתון ( שם קיימים 2 בלטים לוחצים גם) עזרה הזריקה. בהקשר לשכמות ולצוואר יש החמרה בכאבים ועברו כבר יותר משבועיים. האם יש סיבה לדאגה?

23/02/2020 | 10:38 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, על מנת להשיב לשאלה זו יש צורך בבדיקה רפואית ועיון בתוצאות דימות. ממליץ להמשיך טיפול במרפאת כאב. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

03/03/2020 | 11:10 | מאת: רוני

טרם תחילת הטיפול במרפאת הכאב אין אף תוצאות בדימות למעט הבלטים. אך הכאבים חזקים מאוד.... הלכתי לטיפול נפשי עקב חשד שעלול לנבוע משם אך שום דבר לא עזר. האם לדעתך הזריקות הנוספות יועילו במשהו? אני ממש חסרת תקווה

מנהלי פורום כאב