כאב בצד שמאל של החזה

דיון מתוך פורום  כאב

08/12/2019 | 14:02 | מאת: רלף

שלום רב אני בן67 לאחרונה התאמנתי עם משקולת 4 קג עם זרוע יד שמאל בתנועה שלא עשיתי קודם ואחרי כיומיים הירגשתי כאב קל בחזה צד,שמאל.אין קושי נשימה או הזעות.מספר ימים אני לא מתאמן יש שיפור קל אבל עדין קיים הכאב.לציין שהכאב הול לסירוגין וקורה בשכיבהו בעמידה כאב עמום לכמה שניות אם מדובר בשריר תפוס או מתיחת גיד וכו כמה זמן לוקח להחלים בהתחשב לגילי?

11/12/2019 | 13:03 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, כאבים בצד שמאל של החזה דורשים בדיקת רופא ולעתים קרובןת ביצוע א.ק.ג. במידה שאין בעיה מצד הלב והריאות, ומדובר בכאב שמקורו בשריר, כאב כזה חולף במהלך מספר שבועות. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב