החלמה מהתקף שלקח חודש

דיון מתוך פורום  כאב

07/10/2019 | 12:41 | מאת: קרוליין

הייתה לי החלמה כבר בחודש אוגוסט הייתי אצל רופא אורטופד והייתי החלמה הוא בדק לי את הרגל ואמר שאני החלמתי לקח לי חודש החלמה מהתקף הקודם השאלה מה עושים בשביל למנוע את ההתקפים האלה אני עושה טיפולי פיזיותרפיה כבר חצי שנה כבר איך ממשיכים מכאן בסוף החודש יש לי עוד פעם רופא אורטופד שבדק אותי לפני חודש אני מקווה שהחלמה תהיה קצרה ולא כמו הקודמת ?

10/10/2019 | 09:11 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, קצב ההחלמה לא ניתן לצפות מראש. בדרך כלל תוך 3 חודשים הכאבים חולפים. כדי למנוע הישנות הדברים, יש ללמוד להתכופף בלי לקפל את הגב באופן שכבר גרם בעבר תופעה זו. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

12/10/2019 | 13:19 | מאת: קרוליין

סליחה ההחלמה הייתה בחודש יולי ורק בחודש אוגוסט כבר הייתי בריאה יצאתי מהבית אחרי חודש

מנהלי פורום כאב