ניתוח עם קוצב 'StimQ for PNS' לכאב כרוני בקרסול

דיון מתוך פורום  כאב

03/10/2019 | 18:10 | מאת: סמקולת

יש ברשת אתר עם מוצר יעודי ל - ניתוח PNS: http://stimwave.com/mobile/products האם המוצר StimQ PNS הגיע למרפאות כאב? צפיתי במספר ניתוחים עם מכשיר זה שנעשו בחו'ל כנראה על גוויות. כמובן מוצר זה צריך להשתלב עם יעוץ עם רופא כאב במרפאה.

שלום רב, מדובר במכשיר לגרייה חשמלית של עצב הקפי. החברה עובדת עם מרפאות כאב בארץ. משתילים אלקטרודה קרוב לעצב הקפי, בהתאם לאבחנה ולשיקולו של רופא הכאב. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב