כאבים בגב תחתון בזמן עליה במדרגות וקימה מישיבה

דיון מתוך פורום  כאב

05/09/2019 | 07:41 | מאת: נתן

עליה במדרגות גורמת לי כאבים בגב תחתון ולכוון הרגליים . אבחון של מרפאת כאב שיש בעיה בשרירים ומטפלים בי בדיקור במקומות מסוימים . הרופא אמר שאין אפשרות לזריקה היות ואני מקבל מדללי דם . אני חולה בסרטן הערמונית ומקבל טיפול הורמונלי אבקש חוות געת המומחים

שלום רב, באבחנה שלך והטיפול במדללי דם לא מונעים טיפול על ידי הזרקות. צריך לבדוק למה אתה מקבל מדללי דם והאם אפשר להפסיקן או להחליפן במדללים אחרים ולהתאים לך טיפול בהתאם. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב