כאבי גב חזקים פתאומיים

דיון מתוך פורום  כאב

25/08/2019 | 02:12 | מאת: קרוליין

אני כבר לא יודעת לאן לפנות פניתי לפורום הזה כבר הספקתי לספור ב8/8/19 הייתי עוד פעם אצל אותו רופא אורטופד שבדק אותי בחודש מאי ונתן לי וטמינים לחודש ואמר שזה מטפל בעצב לקחתי והחלמתי והוא גם אמר שיש ריפוי עכשיו הייתי אצלו ספרתי לו שהערך חודש יוני חטפתי עוד פעם התקף ונתן עוד פעם את אותם וטמינים רק ל-20 ימים לשלושה שבועות אבל לא הרגשתי שיפור מה שקרה בשבת שעברה חטפתי כאבי גב נוראיים לא יכלתי ללכת ולא לזוז הייתי שבוע בבית לא יצאתי לאף מקום רק ביום חמישי יצאתי אבל שלמתי מחיר כשחזרתי הבייתה היו לי כאבי תופת ברגל ואני עדיין ממשיכה לקחת את הוטמינים ביום שלישי אני מסיימת מה אתה ממליץ דר להמשיך לקחת אותם חודש כמו בפעם הקודמת אני עדיין עושה פיזיטרופיה זהו אני רק רוצה לציין שהכאבים באים רק בלילה אבל ביום אין כלום

25/08/2019 | 02:15 | מאת: קרוליין

למה אין לי החלמה שיפסיקו הכאבים האלה אני כבר ככה חמישה חודשיים ופיזטירופיה אני עושה כבר חצי שנה

25/08/2019 | 03:05 | מאת: קרוליין

למה זה לא מפסיק לבד למה אני צריכה לחיות ככה במעגל הזה

25/08/2019 | 08:47 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, רוב כאבי הגב חולפים תוך 3 חודשים. אם כאבים מופיעים רק בלילה יש לבדוק האם הסיבה היא שכיבה לא נוחה ומזרן לא מתאים, למשל, רך מדי. אם יהיו כאבים גם בלילה וגם ביום במשך תקופה ארוכה והרופא ימצא שיש נזק לעצב, צריך לעשות בדיקות דימות (CT, MRI). בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

25/08/2019 | 13:42 | מאת: קרוליין

עשיתי כבר סי טי חוזר לפני 5 חודשיים ולא מצאו כלום המצב נשאר אותו דבר לפני שנתיים אין שינוי והרופא שהייתי אצלו לפני שבועיים אמר שאני בהחלמה ולא דיבר לאנעל סי טי ולא על mri

מנהלי פורום כאב