כמה זמן החלמה מבעיית עצב

דיון מתוך פורום  כאב

29/07/2019 | 14:08 | מאת: קרוליין

רציתי לשאול זמן אני יצטרך לחכות עד להחלמה מלאה מבעיית הכאבים האלה ויתפטר מהם לתמיד מה יכול לעזור לבעיה הזאת המכשיר בי קיור לייזר יכול לעזור לבעיית עצב או רק להקל על הכאבים ? או להמתין בסבלנות להמשיך בפיזיטרופיה ?אני לא יכולה לעשות כלום אפילו ללכת למרחקים זה לא אפשרי לדוגמא לתחנת אוטובוס ?

29/07/2019 | 14:08 | מאת: קרוליין

כמה זמן

29/07/2019 | 14:16 | מאת: קרוליין

רציתי לשאול עוד משהו מתי אני יחזור לתפקוד מלא מכאבים מתי זה יעלם לגמרי ולא יחזור יותר הכוונה שאני יכל ללכת כמו בנאדם נורמלי לעשות פעלויות כמו ללכת למכולת ללא כאבים ללכת לאוטובוס בלי כאבים כמו שהיה עד לפני שנתיים מתי זה יגמר יש לך פתרון לתת לי פרופסור ?אני מדברת מתוך תסטכול כי הייתה בהחלמה והתחלתי לחזור לעשות דברים

שלום רב, ממליצה להמשיך בטיפולי פיזיותרפיה ומעקב רופא כאב. שלום רב, ניתן לפנות למרפאת כאב בבילינסון, שם נבדוק את הבדיקות הרלוונטיות שבוצעו ונתאים טיפול. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

01/08/2019 | 15:15 | מאת: קרוליין

אני שאלתי כמה זמן יקח לי להחלים לא התכוונתי לרופא כאב אני עושה טיפולי פיזיותרפיה

מנהלי פורום כאב