ייאוש טוטאלי מכאבים

דיון מתוך פורום  כאב

17/07/2019 | 23:10 | מאת: קרוליין

אני יודעת שכבר כתבתי לפורום הזה לא מזמן ב11/7/19 אני לא יודעת מה לעשות איך אפשר לחיות ככה במעגל של כאבים כול הזמן אני נמצאת בטיפולי פיזיטרופיה ואני עושה רק טיפול אחד בשבוע ולרופא האורטפד שהייתי אצלו במאי נתן לי וטמינים בריכמין לעצב באמת זה עשה לי שיפור משמעותי גם בבעיית הכאבים וגם בבעיית העצב אבל הוא נתן רק ל-30 ימים ולא מעבר לזה מרשם קבוע ויש לי עוד פעם תור אליו רק באוגוסט ואני צריכה לחכות עד אוגוסט וזה עוד הרבה זמן לצערי אני מנסה להתמודד וספרתי לך שהוא אמר שיש ריפוי אז אני לא מבינה למה אני צריכה לחיות ככה במעגל הכאב למה אין לי אופציות לעשות כלום ככה אתמול למשל הלכתי לקניון אבל היו לי כאבים מייאש המצב הזה כמה זמן עוד יהיו ככה כאבים רק עם אני יקח את הוטמינים האלה זה יפתור גם את בעיית העצב וגם את הכאבים ?

17/07/2019 | 23:12 | מאת: קרוליין

ולא מרשם קבוע רק מרשם לחודש ולא מעבר לזה גם נסיתי לבקש מהרופאת משפחה שלי במרפאת האם והיא לא הסכימה בשום פנים ואופן לתת לי מרשם היא אמרה לאמא שלי שזה רק רופא אורטופד מורשה לתת מרשם לוויינים האלה אבל רופא באיזה בפורום אחר אמר שהכדורים האלה הם ללא מרשם האם זה נכון ?

17/07/2019 | 23:13 | מאת: קרוליין

וטמינים

18/07/2019 | 11:06 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, במצב של כאבים בלתי נסבלים ניתן לחזור לרופא לפני המועד שנקבע ולדון על המשך הטיפול, לרבות, הפניה למרפאת כאב. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב