שימוש במוסקול ואומפרדקס

דיון מתוך פורום  כאב

21/05/2019 | 20:03 | מאת: עמי

שלום, קיבלתי מרשם למוסקול על כאבי גב,חזה וצלעות חזקים (עברתי בירור מקיף יחסית בו נשללה אסכימה באק'ג, בעיות סיסטמיות אחרות וסיטי ע"ש תקין), במקביל אבחנו לי דלקת בקיבה ומטופל באומפרדקס פעמיים ביום למשך חודש. 1. האם אפשר להשתמש בשתי התרופות במקביל לאורך זמן? (פעמיים ביום כל תרופה). 2. האם למוסקול תרומה אפקטיבית אם לוקח אותה באופן חד פעמי ולא קבוע למשך שבוע כפי שנרשם? קצת פוחד לקחת את התרופה הזו לאורך זמן.. בתודה,

שלום רב, 1. צריך להיות הפרש של שעה-שעתיים בין נטילת התרופות. אומפרדקס - חצי שעה לפני האוכל. מוסקול - לפחות שעה אחרי האוכל. 2. אם נטילת כדור באופן חד פעמי עזרה, אין חובה לקחת אותה באופן קבוע. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב