פגיעת טראומה גב תחתון

דיון מתוך פורום  כאב

11/03/2019 | 00:35 | מאת: שלומי

שלום נפגעתי כתוצאה מתאונת דרכים לפני 8 חודשים אני סובל משבר באיחוי מאוחר בכנף הסקרום וsij dysfunction ומחלה שחיקת דיסק מתקדמת .סובל מכאבים קשים באגן ומתופעות מגוונות . ביצעתי זריקת sij שבה שמתי לב שהכאבים באגן מעט משתפרים ותופעות שונות מתרפאות: סיאטיקה, קושי בהתחלת שתן ושתן תכוף, צליעה, כאב ראש , כאב לסת כאב צוואר, חולשה (דברים שחשבתי שנבעו מהנרקוטיקה אך לא הרגשתי אותם בכלל במהלך הזריקה) כמו כן כאב במהלך האורגזמה שבהשפעת הזריקה הפך לחוסר תחושה זא לא מרגיש את האורגזמה. הזריקה ירדה אחרי 3 שבועות והכאבים ורוב התופעות חזרו כמעט במלואם . התור לרופא כאב שלי רחוק מאוד. מה אתה ממליץ להמשך טיפול. תודה.

24/03/2019 | 14:22 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, לא ניתן להשיב לשאלתך על גבי האינטרנט, ללא ביצוע בדיקה גופנית ועיון בתוצאות בדיקות שביצעת. ממליצה לפנות לרופא מומחה בכאב עם תוצאות הבדיקות. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב