כאב צווארי עד ארובת העין

דיון מתוך פורום  כאב

22/02/2019 | 17:05 | מאת: רונית

מזה שנתיים כאבים מתמשכים לאורך העורף צד ימין ועולים עד סביב ארובת העין בצד ימין. ובנוסף העפעף הימני העליון צונח קלות . נשלחתי לרופא עיניים בגלל דקירות בעין זו ללא ממצא וכן לרופא לאוקולו פלסטיקה ששלח אותי לסיטי שני תקין. אני נואשת כי שום טיפול לא עזר לי עד כה. לכן שאלתי היא : מה עלי לעשות כדי להקל על הכאב והאם מרפאת כאב יכולה לעזור לי? בתודה מראש רונית

03/03/2019 | 10:22 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, מרפאת כאב יכולה לעזור במידה שמקור הכאב בעצב שמתחיל בעורף. ניתן גם להיבדק על ידי רופא נוירולוג. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב