כאב שיניים מקרין או לא?

דיון מתוך פורום  כאב

12/02/2019 | 16:25 | מאת: דן

שלום, בתקופה האחרונה אני עובר טיפולי שיניים במקביל בכמה שיניים, טיפולי שורש בטוחנות אחרונות ועקירות. נהיו לי כאבים בפה בכל מיני מקומות, אני לא יודע אם זה מקרין או שיש בעיות בכמה שיניים. היו לי שיניים שלא ראו בעיה בצילום ורק כשפתחו ראו נמק ודלקת ואז גם הטיפול שורש לא תמיד הצליח ואז עקרו. העניין הוא שזה בכמה שיניים. אני כבר לא יודע אם כאב הוא מקרין או שיש בעיה בשן שלא רואים בצילום. הפנו אותי לרופא מתמחה בכאב שנתן לי אלטרולט אבל אני לא רוצה כדורים אם בסוף הבעיה בשיניים כמו שהיה עד כה. העניין הוא שאני לא מבין למה הכאב קופץ לי ממקום למקום או שהוא פשוט סתם מקרין לי מהטיפולים שבאמת היה צריך. איך יודעים אם זה מקרין או לא? במיוחד שהפה עבר ככ הרבה עכשיו? מה עושים במצב כזה?

13/02/2019 | 12:00 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, לפי התיאור לא ניתן לתת תשובה. יש להתייעץ עם רופא שיניים. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

13/02/2019 | 15:38 | מאת: דן

השאלה אם הרופא שיניים לא רואה בצילום, לקחת אלטרולט? כי היו לי שיניים עם דלקות שלא ראו בצילום עד שפתחו את השן וגם אז הטיפול שורש לא הצליח (אולי כי הדלקת היתה חריפה מידי). אז מה עושים?

מנהלי פורום כאב