כאבים כרוניים במספר מקומות

דיון מתוך פורום  כאב

11/01/2019 | 19:13 | מאת: אורית

שלום לך, בעלי בן 44, סובל בכאבי גב עקב בליטת דיסק שנים ארוכות, בנוסף סובל מגאוט, מה שגורם לו לכאבים כרוניים ברגליים ובמפרקים, סובל גם מאבנים בכליות, מה שגורם אף לכאבים כרוניים ולסיום אם זה לא מספיק הוא סובל ממגרנות אני כבר באמת אובדת עצות קשה לי לראותו סובל כל הזמן, זה גם משפיע על עבודתו, נאלץ להחסיר לא מעט, אודה לתשובתך בברכה אורית

13/01/2019 | 08:32 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, אני ממליץ לפנות למרפאת כאב. יתכן שחלק מהכאבים הם באותו מקום. במידה שצריך לטפל בשלוש הסיבות לכאבים, לכל אחד מהם יש טיפול ספציפי, צריך לתכנן אותו בקפידה. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב