כאבים ולחץ בחזה וברום הבטן

דיון מתוך פורום  כאב

11/10/2018 | 13:37 | מאת: אסף

שלום, בן 41. פעיל ספורטיבית. במהלך החודשים האחרונים יש לי כאבים ולחץ בחזה. הכאב מתמקד במרכז החזה וברום הבטן. הכאב מופיע ומתגבר בזמן פעילות גופנית. לפעמים מופיע עם פעילות גופנית ונעלם רק אחרי כמה ימים. לפני כחודש ביצעתי אקו לב במנוחה ובמאמץ. צוין כי אני בכושר טוב ולא נמצאה בעיה (למעט דלף מיטראלי קל). ביצעתי אף צילום חזה שיצא תקין. אודה לעצתך...

17/10/2018 | 10:58 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, קודם כל יש להמשיך במעקב אצל קרדיולוג ולשקול ביצוע מיפוי לב במאמץ או CT של כלים כליליים. ב ב ר כ ה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל חלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב