טיפול פולשני ל"כתף קפואה" - shoulder distension hydroplasty

דיון מתוך פורום  כאב

23/08/2018 | 07:53 | מאת: SK

האם הטיפול הפולשני הבא ל"כתף קפואה" הוא תחת קטגוריה כללית של ניתוח? shoulder distension hydroplasty,

26/08/2018 | 14:09 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, מפנייתך ניתן להבין שרופא המטפל קבע תוכנית טיפולים. אין באפשרותי לדעת מה הוא מתכנן לעשות בשלב הבא. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

26/08/2018 | 14:18 | מאת: SK

אולי אלתי לא הייתה ברורה, רציתי לדעת האם הטיפול shoulder distension hydroplasty , שנעשה בעזרת טכניקה של הזרקה שייך לתחום של ניתוח? זאת בעצם לא זריקה רגילה , אלא מבוצעת במרפאת כאב ויש הכנה ואישפוז זמני (כמה שעות לבדיקות מקדימות , לביצוע ולהשגחה עד לשיחרור).

מנהלי פורום כאב