צריבה בפי הטבעת ובוולווה וכאבים ברום הבטן

דיון מתוך פורום  כאב

06/05/2018 | 16:27 | מאת: ויס קלרה

יש לי מעל שלוש שנים כאבים ברום הבטן שום סותר חומצה לא עוזר וכן כשנה כאבים בעור סביב פי הטבעת ובוולווה שום משחה לא עוזרת קבלתי זריקת לידוקאין כמעט התעלפתי גם אלטרולט גם לי להתעלף גם ליריקה עושה לי רע גם סימבלטה וגם מטראמדול פעמיים כמעט נחנקתי האם יש לי זכאות לקנאביס רפואי אני סובלת מפיברומיאלגיה והכאבים קשים מאד

09/05/2018 | 15:12 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, המלצה על טיפול בקנאביס אמורה להינתן על ידי רופא מוסמך לאחר בדיקה ועיון במסמכים רפואיים ולא באמצעות האינטרנט. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב