טיפול בקנאביס רפואי עקב כאבים

דיון מתוך פורום  כאב

29/04/2018 | 14:24 | מאת: לירון

שלום. אני מטופלת במרפאת כאב בתה"ש מזה כשנתיים עקב בעיות גב. הכאבים הם לאורך כל עמוד השדרה עם הקרנה לרגל ימין. בנוסף אני לא יכולה לשבת יותר מ10 דק' בגלל הכאבים מטופלת בליריקה 600 מ"ג(300 בוקר 300 ערב) עברתי הזרקות תחת שיקוף. מקבלת עירויים של לידוקאין ומגנזיום פעם בשבוע. הכאבים מאוד חזקים אומנם העירויים מפחיתים קצת את הכאב אבל לא יותר מידי. אני לא ישנה מהכאבים. הייתי אצל ראומטולוג שאיבחן פיברומיאלגיה. ביקשתי מהרופא כאב שלי להמליץ לקנאביס רפואי והוא אמר שהוא לא יכול. האם אתם מכירים רופאים שממליצים לקנאביס רפואי ושעובדים עם מכבי? חשוב לי לציין שלקחתי המון תרופות כאב ושום דבר לא עזר. אני לא עובדת בגלל הכאבים. בתודה מראש

שלום רב, ממליצה לפנות אל הרופא המטפל. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב