כאב לא מוסבר........

דיון מתוך פורום  כאב

14/03/2018 | 18:01 | מאת: עמית

אני סובל מכאב לא מוסבר בידיים וברגליים מין דקירות כאלה מעצבנות עשיתי בדיקות דם ויצא basohpils 1.6 שהערך התקין הוא 0 עד 1.5 וggt gamma gt יצא 59 שהערך התקין הוא 9 עד 55 האם יש לזה קשר לכאב?

15/03/2018 | 13:51 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, מספר הבזופילים הוא למעשה תקין. לגבי הבדיקות האחרות יש לפנות לרופא המשפחה על מנת לבצע בדיקה רפואית ולהחליט על המשך הבירור. בלי נתונים נוספים לא ניתן לקשור בין ממצא אחד לכאב שסוגו לא ברור לי. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב