כאב דוקר נקודתי בירך שמאל

דיון מתוך פורום  כאב

02/03/2018 | 23:14 | מאת: מירי

לפני כיומיים הייתי במסיבת פורים שבמהלכה הכל היה תקין ולא קיבלתי מכה או חבלה, החל מאותו לילה החלו לי כאבים ממש חזקים בירך שמאל כאב נקודתי חד כמו דקירה שבא והולך ובא במיוחד בשעות הלילה מאז כבר 3 ימים מעיר אותי כאב עז בלילה באותה נקודה בדיוק בדיוק בירך זה ממש כאילו מכניסים סכין ומסובבים וכשאני נוגעת שם מרגיש לי האיזור נוקשה, מה זה יכול להיות??

05/03/2018 | 08:48 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, אני ממליץ להיבדק על ידי רופא ללא דיחוי. יש לשלול שהבעיה היא בווריד ברגל. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב