כאבים לאורך שתי הרגליים - סכיאטיקה

דיון מתוך פורום  כאב

16/01/2018 | 16:11 | מאת: אורי

שלום, יש לי דלקת מפרקים בעמוד השדרה ( as ). אני סובל מכאבים חמורים לאורך שתי הרגליים, בלי הפסקה, והסבל שלי הוא קשה. (סכיאטיקה). רציתי לברר בקשר לניתוח שמתבצע בעמוד השדרה, בהם מחברים איזה שהוא מכשיר, וכך מפסיקים הכאבים. מה היא הניתוח הזה, ואיזה תחום רפואי אחראי עליו . תודה

17/01/2018 | 10:22 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, במצב כזה ניתן לעשות מספר פעולות. כנראה שאתה מתכוון לגרייה חשמלית של חוט השדרה. ממליץ לפנות למרפאת כאב, ובין היתר, לשקול פעולה זו. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב