כאבים במפשעות לאחר ניתוח בקע

דיון מתוך פורום  כאב

13/11/2017 | 15:36 | מאת: אלי

שלום , לפני 8 חודשים עברתי ניתוח דו"צ בקע במפשעה ,לפני 3 שבועות הרמתי משא כבד ,התחילו לי כאבים של זרמים ושריפה במפשעה צד ימין חזק ושמאל בינוני,בבדיקה מול כירורג מנתח ועוד 2 חוות דעת כולל אולטרסאונד מפשעות נאמר לי שכנראה הרשת נוגעת בעצב,רופאת משפחה נתנה לי ליריקה ואמרה שאולי לאחר מכן תפנה אותי למכון כאב, הכאב קצת דעך (אני לוקח ליריקה 3 יום במינון 50), איך ניתן למגר את הבעיה והאם יש פתרון,

14/11/2017 | 12:59 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, בהחלט יש להתחיל עם תרופות נגד כאב בתקווה שעם הזמן הכאב יחלוף. ניתן להתייעץ במרפאת כאב. חשוב להתייעץ עם המנתח, הרי הוא יודע מיקום מדויק של הרשת. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב