כאבים בחלק פנימי של הפין

דיון מתוך פורום  כאב

01/11/2017 | 09:59 | מאת: דני

שלום, כאבים בחלק הפנימי של הפין כלומר בחלק שממשיך פנימה בתוך הגוף. הכאבים מקרינים רגישות כאב גם לאמצע הסקרוטום, וקיימים בעיקר בישיבה, כלומר כאילו שהלחץ הטבעי של הישיבה גורם לקצה הפנימי של הפין לכאוב. בקימה מישיבה הכאבים נרגעים בהדרגה ונשארת רגישות. מקבל פרמיקסון עקב הגדלה ממש קלה של ערמונית עם PSA 1.1. באולטרסאונד לא נמצאו ממצאים וגודל הערמונית נמצא בטווח התקין. אין צריבה במתן שתן. מה עשויה להיות הבעיה ? האם חוץ ממשככי כאבים בנוסף לפרמיקסון יש מה לעשות ?

02/11/2017 | 17:31 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, ממליץ לפנות לאורולוג על מנת להיבדק ולהחליט על הטיפול. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב