כאב בצד ימין תוך כדי התקררות

דיון מתוך פורום  כאב

03/09/2017 | 07:47 | מאת: עוצר

שלום רב, אני בן 20 בחור חזק ללא עבר בריאותי. לאחרונה ראיתי שינויים בהרגלי השתן שלי (קצת יותר מהרגיל- אולי כי אני שותה יותר) גירודים בשינה של כמה דקות (אולי המצעים). עייפות וסחרחורת בזמן אימון. לאחרונה קצת הצטננתי והופיעו לי כאבים בצד ימין בדיוק בכליה.. יש סיבה לדאגה? האם לכל הסימפטומים יש מחנה משותף? יש לציין כי אני מעשן. לא שותה אלכוהול באופן קבוע וגם שתייה מתוקה לעיתים רחוקות

03/09/2017 | 11:17 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, לכל הסימפטומים שתיארת לא חייב להיות מכנה משותף. יש להיבדק אצל רופא משפחה ולבצע בדיקות מעבדה בנושא של שתן ועייפות. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב