מים בברך וכדורי וולטרן שעושים בלאגן בבטן

דיון מתוך פורום  כאב

06/08/2017 | 23:29 | מאת: yuli

שלום, במהלך טיול בח"ול החלו לי כאבים בברך ימין. הרופא בהלסינקי אמר שמדובר במים בברך ואמר לי לקחת כדורי וולטרן במינון של 3 פעעמים ביום במשך שבועיים. הוא אמר לא להפסיק באמצע גם אם הכאב מפסיק מכיוון שאז הבעיה תחזור. בנוסף רשם לי כדורים שאמורים לנטרל את תופעות הלוואי של הוולטרן אבל הם לא עוזרים לי ואני מרגישה שהוולטרן עושה לי המון בלאגן בבטן. אני מפחדת להמשיך לקחת את הוולטרן בכדורים כי שמעתי שזה עושה נזק לכבד ולמערכת העיכול. ניסיתי למרוח משחת וולטרן במקום הכדורים אבל הרגל חזרה להתנפח. אני נוטלת את הכדורים כבר שבוע ועדיין הכאבים לא עברו. האם המשחה יכולה להחליף את הכדורים? האם יכול להיות שהדלקת מתפשטת לעוד מקומות ברגל? האם כדאי להיוועץ שוב ברופא ואם כן איזה רופא?

07/08/2017 | 08:48 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, שבוע טיפול בוולטרן לא אמור לגרום לסיבוכים במידה שאין לך אי סבילות בימים הראשונים. יחד עם זה יש לתכנן המשך הטיפול. אני ממליץ לחזור ליעוץ אורתופד בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב