כאבים בשני בתי השחי ללא ממצא מחשיד.

דיון מתוך פורום  כאב

02/08/2017 | 23:09 | מאת: מורן

שלום אני בת 22 לאחרונה התחילו לי כאבים בשני בתי השחי ללא נפיחות או איזשהו ממצא פיזי מחשיד. כואב כשנוגעים רק בנקודה מסויימת ממש רגישות לכאב .. מה הסיבה? יש ימים שבאחד כואב ובשני לא. כמו כן רק בפעם הראשונה שהתחיל הכאב הוא היה חזק יחסית. הוא התחיל בצד אחד ולמחרת בצד השני. *קראתי על בלוטות הלימפה וכו.. אבל אין שום נפיחות או משהו מחשיד שמעיד על בעיה.. אין גושים בחזה או משהו כזה כי הבנתי שזה גם יכול להעיד על סרטן השד..

06/08/2017 | 12:16 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, במקרה זה יש צורך בבדיקת רופא. אני ממליץ לפנות לרופא משפחה כדי להחליט על המשך הברור. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב