כאבי ראש לאחר פעילות ספורטיבית

דיון מתוך פורום  כאב

15/07/2017 | 12:02 | מאת: בר

שלום, לאחר פעילות ספורטיבית אינטסיבית של שעה +, כגון טניס או כדורגל אני חש בכאבי ראש חזקים במיוחד. חשוב לי לציין שאני בן 30, בריא ומקפיד לשתות הרבה לפני האימון בזמן האימון ולאחר האימון. תופעה זו חוזרת על עצמה על בסיס קבוע לאחר כל פעילות ספורטיבית אינטנסיבית. הכאב הינו כאב חד מלווה לעיתים בבחילות ורצון להקיא ורק שינה מעבירה לי את הכאב. אשמח לפתרון. בתודה מראש, בר

שלום רב, ממליצה על מעקב לחץ דם לפני פעילות ספורטיבית ואחריה. ולבצע בירור אצל רופא משפחה או רופא נוירולוג. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

15/04/2019 | 00:44 | מאת: מתן

סובל מבעיה דומה ואובד עצות. האם מצאת את הגורם? מה הטיפול הנוכחי שלך?

מנהלי פורום כאב