...עירוי לידוקאין...

דיון מתוך פורום  כאב

12/06/2017 | 07:36 | מאת: אורית

שלום רב. אני חולת פיברומיאלגיה וקיבלתי פעם ראשונה עירוי לידוקאין. האם זה יכול לגרום ליותר כאבים בגוף? בערך שעה אחרי שסיימתי את העירוי התחילו לי כאבי שרירים יותר חזקים. אני גם חולת אפילפסיה ולוקחת טגרטול וטופמקס האם יכול להיות קשר? תודה מראש.

שלום רב, בדרך כלל, עירוי לידוקאין לא גורם להחמרת כאב. לא ידועים לי מקרים של החמרת כאב שעה לאחר קבלת הטיפול. אין אינטראקציה בין התרופות שציינת. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב