כאבים בגוף ללא סיבה נראת לעין

דיון מתוך פורום  כאב

01/06/2017 | 14:42 | מאת: יוכבד

שלום, במשך כחודשים בארך (לפי מה שזכור לי) אני חובה כאבים לא ברורים/ללא סיבה נראת לעין בגוף. - הכאבים לא מגעים בזמנים קבועים , יכול להיות יום שיש כאב פעם אחת או יותר וימים ללא כאב בכלל. - הכאב הוא ממוקדם במקום מסוים לרוב בידים אבל גם ברגלים ובימים האחרונים גם בראש. - הכאב הוא לא נקודה מסוימת או דוקר אלה יותר מפוזר למשל רק באגודל, אמצעה כף היד, אזור מסוים בזרועה. - מרגיש לי שהכאב הוא כאב פנימי. - הכאב בדרך כלל לוקח 2-3 דקות ואז הוא עובר - הכאב הוא לא חזק מדי, ואפשר לסבול אותו. אשמח לדעת אם זה יכול להיות משהו רציני והאם כדאי ללכת להיבדק אם זה רלונטי אני ב26, מורה למחול ויש לי קצת בעיות של כאבי גב, חוסר איזון ברגלים (רופאים שונים אמרו לי דברים שונים אבל יכו להיות שיש לי רגל אחת יותר ארוכה מהשניה בארך סנטימתר/ חצי סנתימטר) תודה יוכבד

05/06/2017 | 08:51 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, על פי התיאור שלך לא ניתן להגיע לאבחנה של מקור הכאבים. ממליץ להתחיל עם בדיקה רפואית וביצוע בדיקות דם. לצורך כך יש לפנות אל רופא המשפחה. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב