תופעות לוואי לאחר הפסקת לקיחת תרמדקס

דיון מתוך פורום  כאב

18/05/2017 | 13:12 | מאת: ענתי

אני בת 20 עברתי ניתוח ב 23.4 בברך ולקחתי מאז במשך 3 שבועות תרמדקס במינון של 100 גר (כדור ליום) הפסקתי לפני שבוע לקחת (לא באופן הדרגתי) אין לי כאבים אבל מאז שהפסקתי החלו תופעות לוואי כמו קיבה לא רגועה, שלשול בחילה, דפיקות לב כל הזמן ,מצבי רוח מרגישה דכאון וסתם בוכה, עצבנות עור ברווז וצמרמורת. יתכן שזה בגלל שהפסקתי את התרמדקס מידית ולא בהדרגה? איך אני יוצאת מזה? תודה

21/05/2017 | 15:18 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, הבינותי שנטלת 100 מיליגרם של טרמדקס ליום במהלך 3 שבועות. התגובה שאת מתארת אינה נפוצה אחרי הפסקת טרמדקס. ניתן לפנות לרופא המשפחה כדי להיבדק ולנסות זמנית תרופות הרגעה. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב