כאבים בידיים וברגליים לא מוסברים

דיון מתוך פורום  כאב

28/03/2017 | 22:26 | מאת: הילה24

היי אני בת 24 עם כאבים נורא חזקים בידיים וברגליים. לפעמיים הכאבים בידיים באים עם דקירות בחזה! לאחרונה אחרי פעילות יש לי רעד ברגליים וחולשה בגוף! עשיתי מלא מלא מלא בדיקות ואני כבר מיואשת כי הכל יוצא תקין!! והכאבים לא עוברים. עשיתי : דופלקס-תקין EMG-גם חשמל תקין וגם מחטים תקין! בדיקות דם תקינות רנטגן תקין! תעזרו לי בבבקשה😰

03/04/2017 | 12:10 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, במידה ורופא המשפחה כבר בדק אותך, אני ממליץ לפנות למרפאת כאב. חשוב להביא לבדיקה במרפאת כאב את כל בדיקות העזר שבצעת, כגון דיסקים ותוצאות בדיקות. ב ב ר כ ה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב