כאבי בטן מזה חודשיים

דיון מתוך פורום  כאב

21/03/2017 | 17:45 | מאת: כאבי בטן

שלום אני בן 30 משקל 74 סובל משני סוגים של כאבים בבטן. אחד בבטן תחתונה וזה מופע בזמן שאני עומד בין 45 עד 60 דקות על רגליים וכדי להקל על כאב אני מרים אחת מהרגליים על כסא או ארונית. כאב שני קשה לתאר מיקום אבל מרגיש ברוב הבטן ובמיוחד אמצע ועליון וזה מופע בזמן ישיבה על כסא או נהיגה באוטו וזה מתגבר במיוחד בזמן מתיחה למשל משחק משחק מתח במחשב או צופה בסרט מתח אני מרגיש כאב בעוצמה בינונית אבל מפרע לי בחיים יומיומיים ובעבודה. בדיקת שתן תקינה. אני לקחתי מוסקול לשבוע ועזר קצת וכהפסקתי הכאב חזר.

22/03/2017 | 12:00 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, על פי התיאור שלך מדובר בכאב שמקורו בגב ושרירי הבטן. יש צורך בבדיקה רפואית כדי להחליט על ביצוע בדיקות עזר כגון: צילומי רנטגן ואולטרהסאונד. בכברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

22/03/2017 | 12:00 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, על פי התיאור שלך מדובר בכאב שמקורו בגב ושרירי הבטן. יש צורך בבדיקה רפואית כדי להחליט על ביצוע בדיקות עזר כגון: צילומי רנטגן ואולטרהסאונד. בכברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב