כאבי גב תחתון וברכיים

דיון מתוך פורום  כאב

10/02/2017 | 16:46 | מאת: or

שלום רב, בשנתיים האחרונות אני סובלת מאוד מכאבי גב תחתון וברכיים. הגעתי למיון עם דלקת שהקרינה כאבים חזקים מהגב התחתון לרגל שמאל. קיבלתי טרמדקס בעירוי +נוגד דלקת. מאז אני לוקחת לסירוגין כדורי מציצה טרמדקס או טיפות טרמדקס לפי עוצמת הכאב. (100-150 מ"ג).קיבלתי כדורים לדלקת שויתרתי עליהם בגלל שגרמו לי לעצירות וכאבים בקיבה. הטרמדקס עוזר לי בכאב התנועתי-מפרקתי ז"א שאני יכולה לתפקד כאילו שלא כואב לי. אבל, זה לא עוזר לכאב הדלקתי בברכיים- שכואב מאוד! במיוחד במנוחה. והכאב הדלקתי הזה בברכיים כואב פי שתיים בשבוע של המחזור החודשי. השאלה שלי היא: איזה משכך כאבים יכול לעזור לי לכאב הדלקתי? אני פוחדת לקחת מינון כפול של טרמדקס בגלל התופעות לוואי והכאבים בקיבה. תודה מראש אור

19/02/2017 | 13:10 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, ממליץ לדון עם הרופא המטפל על תרופות נוגדות דלקת שיעזרו לך ללא תופעות לוואי. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב