התכווצויות שרירים חזקות

דיון מתוך פורום  כאב

22/01/2017 | 17:03 | מאת: שיר

כבר מספר ימים שמתכווצים לי שרירים במספר מוקדים ביד ימין - בצוואר, בכתף, בזרוע ובשורש כף היד התכווצויות שרירים חזקות וכואבות עד בכי ואין דבר שעוזר לכאבים, אני לא ישנה כבר שבוע טהכדורים עוזרים לאותו רגע אבל הטיפול הוא בסימפטום ולא בבעיה עצמה. אני לא יודעת ממה זה נובע, איך מעלימים את זה? איך מונעים את זה? איך זה נוצר ??

24/01/2017 | 11:05 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, תיתכנה מספר סיבות לתופעה. החל מהפרעות במלחים ועד מחלת מערכת העצבים. ממליץ לפנות לרופא נוירולוג. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב