אני מבקשת לברר לגבי תרופה בשם סינבלטה?????????????

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

20/12/2011 | 11:47 | מאת: [email protected]

אני מבקשת לברר לעניין תרופה בשם סינבלטה מה קורה לא מעניין לללכת לשום רופא לוקח את התרופה עם זה טוב כיצד אפשר להעזר לו עוד

23/12/2011 | 17:29 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. סימבלתה (cymbalta) או בשמה הגנרי דולוקסטין (duloxetine) היא תרופה נוגדת דכאון וחרדה מהקבוצה של ה-SNRI (כלומר היא מעלה רמות של סרוטונין ונוראדנלין במח). יש לה השפעה גם לכאבים כרוניים. פרט לכך לא ממש הבנתי את השאלה - למי רשמו את התרופה ולמה? זה בכלל קשור לסכיזופרניה? בגל אופן מומלץ לפנות לרופא המטפל כדי לברר סוגיות ספצפיות. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה