לא ישנה בלילות מזריקת הקספליון

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

08/10/2011 | 05:42 | מאת: sharon

שלום רב, שעות השינה שלי בלילה התמעטו עד מאוד, אני ישנה ארבע שעות וגם כדור שינה לא עוזר. קיבלתי את הזריקה ואני יודעת שזה ממנה מה ניתן לעשות זה לחודש ימים.

14/10/2011 | 14:29 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. ראי גם תשובה שלי פה: http://www.doctors.co.il/forum-4040/message-8542#message-8542 בכל אופן להלן התמצית - הקספליון יכול במקרים מסויימים לגרום לאי שקט (שיכול להיות ביטוי של תופעה בשם "אקטיזיה"). אי השקט הנ"ל יכול לגרום גם לבעיות שינה. בד"כ התופעה היא זמנית ובכל מקרה ניתן לתת תוספת של תרופות כגון דרלין או אסיבל שיכולות לעזור. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה