תסמינים של המחלה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

26/07/2011 | 14:46 | מאת: גאראן

בשבת האחרונה הותקפתי פיזית במכות יבשות על ידי אדם אחר. בגלל שהיו לי קצת חששות- לא החזרתי לו. עכשיו יש לי התפרצויות זעם עקב התקיפה. אני בטיפול זיפרקסה 10 מ"ג פעם ביום. ו אדרונקס 2 מ"ג. אשמח לקבל יעוץ מה אדם בריאה בנפשו הייה עושה במקומי? (לפי ניסיון שלי משטרה לא כל כך יכולה לעזור במקרה זה)

27/07/2011 | 00:22 | מאת: adi

היי, מקווה שאתה בסדר פיזית הייתי פונה לקבלת טיפול רפואי. עדי

11/08/2011 | 12:43 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום וסליחה על העכוב בתשובה, הייתי במילואים. 1) אם הותקפת - זכותך להתלונן במשטרה. לשם כך הם קיימים. 2) טוב שלא החזרת לו - בד"כ זה לא מוביל לדברים טובים במיוחד. האיפוק שלך מעיד על בגרות נפשית. 3) עכשיו יש לך התפרצויות זעם - אמנם זו תגובה טבעית לארוע דחק (גם אצל אנשים "נורמליים"), אולם אם זה יוצא משליטה כדאי לפנות ליעוץ אצל הרופא המטפל ו/או פסיכולוג. בד"כ טיפול פסיכולוגי קצר מכוון למשבר יכול להביא לשיפור ניכר. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה