סכיזופרניה - האם המחלה יכולה לעבור?

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

03/07/2011 | 15:36 | מאת: פלפלת

שלום רב, האם מחלת סכיזופרניה, שפרצה בגיל הבגרות, יכולה להיעלם ולעבור? האם יש אפשרות שעברה, אך אולי תחזור בעתיד? מה הסיכויים? תודה רבה

04/07/2011 | 20:28 | מאת: שלמה

יש רק אדם שלא אבחנו אותו עדיין. קבוצת ההתייחסות כל כך רחבה שכל אדם יכול להיות מאובחן כמעט בכל דבר, אם רק רוצים. ולכן , כמובן, כל "מחלת נפש" יכולה גם "לעבור" באותה מידה.

05/07/2011 | 22:56 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. ראי תשובה שלי פה: http://www.doctors.co.il/forum-4040#message-6331 בכל מקרה, לגבי מקרה ספציפי, יש להתייעץ עם הרופא המטפל המכיר את המטופל לעומק. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה