לורין

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

02/04/2011 | 21:16 | מאת: דנה דניאלי

שלום,לפני כשלוש שנים התחילו לי התקפי חרדה, לקחתי לוריון ועד היום כל בוקר אני נוטלת כדור. ביום שבת הלכתי לנוח צהרים וניסתי לפקוח את העיניים ולא הצלחתי הרגשתי שאני פשוט חסרת אונים כל הגוף קפא לי, רציתי לדעת האם זה התקף חרדה או משהו אחר? כמו כן ברצוני להפסיק עם הכדור איך אני צריכה להתחיל את תהליך ההפחתה? תודה

03/04/2011 | 12:21 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. זהו פורום סכיזופרניה - פורום הפרעות חרדה זה פה: http://www.doctors.co.il/forum-2927 בכל אופן בקצרה - תחושה שהגוף "קופא" יכול להיות חלק מהתקף חרדה. כשזה קורה במהלך התעוררות משינה זו יכולה להיות תופעה תקינה שאינה מעידה על מחלה כלשהי ("sleep paralysis"). גמילה מלוריון עושים בהדרגה בכל מקרה וביעוץ עם רופא. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה