ספיגת סרוקוול XR אופטימלית

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

28/08/2016 | 20:34 | מאת: תומר

שלום רב, אני נוטל 600 מ"ג סרוקוול XR ב-18.00 בערב (חולה סכיזופרניה). בחלק מהאתרים מצוין כי עדיף לקחת את התרופה כשעה לפני האוכל. האם זה נכון לצורך ספיגה מקסימלית של התרופה או שעדיף לבלוע אותה עם מזון? בנוסף, כמה שבועות בקירוב עד שחשים בשיפור? האם מומלץ להוסיף תרופה נוספת ליעילות מקסימלית? (הפגישה הבאה שלי עם הפסיכיאטרית שלי תתקיים בעוד חודש והייתי שמח להגיע מוכן...) תודה, תומר

לארוחה קלה אין השפעה על ספיגה של סרוקוול XR, אבל לארוחה עשירה בשומן נמצאה השפעה של עליה בספיגה, לכן מומלץ לקחת את הכדור בלי אוכל או עם ארוחה קלה. בדרך כלל ההשפעה האנטי פסיכוטית של תרופות חוסמות דופמין מופיעה לאחר כשבועיים עם מינון טיפולי, 600 מ"ג נחשב למינון טיפולי אנטי פסיכוטי.

מנהל פורום סכיזופרניה