אנטי-פסיכוטיים דור ראשון

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

22/01/2016 | 18:33 | מאת: משה

לד"ר פליישמן שלום, ב-5 בינואר כתבתי הודעה כאן בפורום, אך לא נעניתי. תפסיקו להשתמש בסמים אנטי-פסיכוטיים דור ראשון ! כחולה סכיזופרניה אני לא חיה. אני בן אדם ! ובנוסף, לא עשיתי רע לאף אחד ! תודה

לא הבנתי שמדובר בשאלה, באמת מצער שסבלת מכל תופעות הלוואי הקשות הללו אבל גם לתרופות מן הדור החדש יש תופעות לוואי, לדוגמא, הפרעות מטבוליות כמו עליה בתיאבון במשקל, עליה ברמת השומנים בדם, עליה ברמת סוכר בצום. יש אנשים שמעדיפים את התרופות מהדור הראשון כי הן גורמות פחות לתופעות האלו, הרוב לא סובלים מתופעות לוואי הקשות שתיארת ואפשר להימנע מהן אם מורידים את המינון.

מנהל פורום סכיזופרניה