שאלה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

24/01/2011 | 21:20 | מאת: גאראן

אני מאובחן כ סובל מסכיזופרניה פרנואידית. ומטיפול של זיפרקסה 10 מ"ג . כי הייתי תוחן מחשבות לפני השינה והייה לי קשה להירדם. אף פעם לא היו לי הזיות ולא הייה לי קושר שיפוט לקוי. ולא התיחסתי באופן פגום למציאות. האם האבחנה היא בסדר?

26/01/2011 | 00:11 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. אי אפשר לאשר או להפריך אבחנה לפני מספר משפטים בפורום אינטרנט. בכל מקרה אבחנה של סכיזופרניה עושים לאחר מעקב לאורך זמן. אגב, סכיזופרניה יכולה להתבטא בהרבה צורות ולא תמיד יש הזיות. במידה ואתה רוצה חוות דעת שניה אתה תמיד יכול לפנות לפסיכיאטר נוסף (דרך הקופה או באופן פרטי). בברכה, ד"ר אהוד ססר

26/01/2011 | 10:55 | מאת: גאראן

אם אני ללא תרופות אז יש לי כעסים -התפרצויות זעם -ואני חייב להרביץ או לישבור חפצים. למרות הכל אני יכול להתאפק. האם זאות סכיזופרניה ? אם אתה יכול להגיד משהוא עכשיו? בתודה מראש על התשובה.

מנהל פורום סכיזופרניה